Мариан Вълев с важна роля в “Есента на демона – този път е

...
Мариан Вълев с важна роля в “Есента на демона – този път е
Коментари Харесай

Милошев и Куката търсят места за снимки във Варна

Мариан Вълев с значима роля в  “Есента на демона ” – този път е на страната на закона
Знаете ли какво се вижда от плажовете, които са от другата страна на Варненския залив? Цяла Варна, която се трансформира в великолепен декор за всяка кино сцена.

Това открива Евтим Милошев, откакто Мариан Вълев-Куката го завежда тъкмо там. Актьорът е варненец и няма по какъв начин да не знае кои са подобаващите места за фотоси в морската ни столица. В търсенето им - защото продуцентът държи идната му лента да е снимана там - двамата се събраха във Варна дружно с актрисата и сценарист Христина Апостолова и с режисьора Павел Веснаков, с цел да набележат идващите си креативен проекти.

Четиримата в действителност стоят и зад “Есента на демона ” - втория сезон на “Дяволското гърло ”, който следва да бъде излъчен по Нова тв най-вероятно следващата година. Милошев още веднъж продуцира престъпната тайнственост, чийто първи сезон бе измежду най-гледаните на дребния екран. Любимата му Христина този път влиза освен като сценарист, а и като главен воин в поредицата. Тя е проверяващ служител на реда и е подчинена на Мариан Вълев, който е шефът на полицията във Велико Търново. Преди година старопрестолният град се трансформира в натурален и завладяващ фон на кино лентата, режисиран от Веснаков. Препратка към първия сезон е присъединяване на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, чиито герои още веднъж имат значима роля в разплитането на мистерията.

Изненадата този път е Куката, останал с този псевдоним от превъплъщението си в топбандит в доста нашумелия “Под прикритие ” (БНТ). Сега героят му е на страната на закона. “В този сериал няма положителни герои, нещата не са черно-бели, а много по-дълбоки ”, загатна обаче продуцентът Милошев пред “24 часа ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР